Alt innen bilreparasjoner og feilsøking

Centrum Bil har lang erfaring innen bil. Vi utfører alt innen bilreparasjoner og feilsøking. Har du problemer med din bil, og er usikker på hva som er galt? Dette kan vi i Centrum Bil finne ut av. Vi utfører diagnose og feilkodelesning, og kan på denne måten fastslå hva som er galt med din bil, og hva som må til for å reparere problemet.

Bilglass og aircondition

Selv om reparasjoner og feilsøking er vårt hovedfelt, tilbyr vi også andre tjenester innen bil. Vi utfører blant annet utskiftning av bilglass, og service på alle airconditionanlegg.

Utskiftning av slitedeler

I løpet av en bils «levetid» er det mange deler som må skiftes ut med jevne mellomrom. Dette gjelder spesielt bremseklosser, bremseskiver, støtdempere og andre deler som daglig utsettes for stor slitasje. Av sikkerhetsmessige årsaker er det svært viktig at slitedeler skiftes ut. Dersom dine bremser er utslitte – hvordan skal du da klare å stoppe i tide?

Spesiell erfaring og kompetanse

Centrum Bil utfører service og reparasjon på alle bilmerker etter bilprodusentens retningslinjer. På denne måten vet du at reparasjoner og service følger de riktige retningslinjer gitt for akkurat det spesifikke bilmerket. Dette gir deg som kunde en trygghet.

Vi tilbyr felgpakker

Centrum Bil DA kan også tilby felgpakker. Les mer hos vår leverandør; Norgesdekk.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål angående din bil og eventuelle problemer? Ta gjerne kontakt med oss, og vi kan sammen finne en løsning. For timebestilling hos Centrum bil, ring 38 13 94 01. Spør oss gjerne om bilreparasjoner og feilsøking.